Koningsdag 2017

Categories: koninginnedag, optreden | Leave a comment

En dit was Koningsdag 2015….

Categories: koninginnedag | Leave a comment

Zaterdag 6 september staan we op Harlingen Ongeschut, kom je ook?

Het is moeilijk bescheiden te blijven, maar we gaan weer loos, whoop whoop….!!! En ook niet zomaar een beetje! We staan dit keer als afsluitende act op het hoofdpodium Harlingen Ongeschut. Hoe leuk wil je het hebben! zie ook:http://www.harlingenongeschut.nl/

 

Harlingen Ongeschut

Categories: optreden | Leave a comment

En dit was 2014

Deze hadden jullie nog tegoed van ons, een herinnering aan een gelukkige dag met gelukkige mensen en allemaal gelukkigheid….

 

 

 

Categories: koninginnedag | Leave a comment

Koninginnedag 2013, in één woord: weergaloos!

Wat was het een prachtige dag en wat hebben we genoten! Hoe gaaf begon het al niet met kleine Ole die als verzoeknummer had “zie ginds komt de stoomboot” en daarna al die andere mensen die mee kwamen zingen en spelen: kleine David van 4 die ging soleren op z’n speelgoedgitaartje, Terre die ‘Mega Mindy’ wilde zingen, en een ander klein meisje die ‘Mama se Mama sa’ wilde zingen (we kunnen het niet spelen, maar we doen het gewoon toch hoor!)

De dronken jongen die alleen maar kon bleren (gauw de microfoon afpakken), de 4 dames uit Rusland die ‘Kalin Kakalin’ kwamen zingen, Bonny uit Pensylvania die van ons de aubade ” my Bonnie is over the ocean” kreeg, de Franse toeristen die we trakteerden op “non non rien n’as change” de Hongaar die met zijn gitaar bij ons kwam inpluggen en een fantastisch Wilhelmus ten gehore bracht, Marijke en Anna die Abba kwamen doen, John die o.a. met ‘Little Sister’ meedeed, Jip die De Dijk, de Scene en jawel ook ‘YMCA’ kwam doen, Linda die het publiek in vervoering bracht met onder andere haar ‘Proud Mary’, niet te vergeten Rolf & Peter Engels die zooooo goed voor ons zorgden daar aan die Elandsgracht.

Ach, en dan hebben we de helft nog niet eens verteld…… Volgend jaar weer?! (p.s. volg ons ook op Facebook!)

Categories: koninginnedag, optreden | Leave a comment

Repeteren is leuk!

Vandaag hebben we twee nieuwe nummers ingestuurd, een verrassende versie van Tainted love, en een AJMGB-nummer bij uitstek: Een re-mix van Aquarius-Let the sunshine in : Daar wordt een mens blij -oh nee gelukkig!- van! En een zeer geslaagde eerste keer met nieuwe zangers Ilonka erbij, wow! Wat een powerwoman!! Maar repeteren is natuurlijk ook vooral even slap ouwehoeren in de kantine, sterke verhalen vertellen, elkaar de loef afsteken met solo’s maar vooral heel veel dingen samen doen. En als dat lekker gaat, dan is er niks leukers dan dat.

Categories: repetities | 1 Comment

Café Bos 100 jaar en de plaatjes….

Categories: jubileum, optreden | Leave a comment

Wees gelukkig bij het feest van Cafe Bos!

alsjemaar gelukkig band

Potverdorie, zijn we helemaal vergeten dit grootse feest bij Café Bos (100 jarig bestaan: leipe shit ouwe!) te vermelden op de website. En het gaat  nog wel zo leuk worden: met rare invallen en happenings en gesmoes en gesmiespel, en gekkigheid en misschien zelfs hier en daar een traantje en hopelijk veel klerezooi en rokende puinhopen. Ach, als je maar gelukkig band. De festiviteiten duren de hele dag, met vanaf half 1 het Schinkelkoor, om 2 uur de Bluesband, en om half vijf barst het dan definitief los met de alsjemaar.gelukkigband. En als je raadt wat ons thema is mag je even tussen de dames komen staan op het podium. Dan wordt je even vertroeteld, maar je mag ook bij Niek op schoot als je dat liever wil. Hoewel…. we hebben zijn pak gezien, ik zou voor de dames kiezen…. Oh enne, MET FIJNE PRIJZEN MENSUH!

30 september

Aanvang 16.30 uur

Cafe Bos

Amstelveenseweg 226

1075 XT Amsterdam

Kijk ook op het facebook event of de Facebookpagina van de alsjemaar.gelukkigband

 

Categories: optreden, verjaardagsfeest | Leave a comment

Een trouwfeest is geen trouwfeest als….

de alsjemaar.gelukkkigband niet is geweest!

Categories: optreden, trouwfeest | 1 Comment

Superstition featuring leden Skunkaholic

Categories: optreden | 1 Comment